Enguixats i Aïllaments Girona - Qui som

Qui som

Enguixats i Aïllaments Girona és una empresa amb més de 20 anys d'experiència professional al sector del guix i del Pladur. En aquests últims anys, hem afegit als nostres serveis, treballs en microciment aconseguint tenir una oferta integral per a tots els nostres clients.

A dia d'avui disposem amb un gran grup de professionals altament qualificats, que l'atendran i l'assessoraran durant el projecte o l'obra a realizar perque vostè no s'hagi de preocupar per a res i el resultat de l'obra sigui l’espera’t amb uns acabats perfectes.

Treballem sempre amb primeres marques i últimes novetats en producte, donant una garantia total del nostre treball i materials utilitzats. Actualment tenim una àmplia cartera de clients: particulars, professinals, promotors o constructors que ens segueixen dipositant tota la confiança en nosaltres i els nostres treballs. Per això, amb els nostres projectes i seriositat podem dir que som reconeguts com una de les empreses cap davanteres als sector del guix, Pladur i microciment.

© 2021 Enguixats i Aïllaments Todos los derechos reservados
Producido por BeeDigital